Contacteer ons
Amanda Cho

Telefoonnummer : +86 15982044032

WhatsApp : +8615982044032

Kent u lasers? De lasers zijn lang verbonden met ons leven

February 26, 2020

Kent u lasers? In feite, hebben de lasers lang ingingen ons leven. De laser is een andere belangrijke menselijke ontwikkeling sinds de 20ste eeuw, na kernenergie, computers, en halfgeleiders. Het wordt genoemd het „snelste mes“, de „nauwkeurigste heerser“, het „helderste licht“ en „vreemde laser“. “, Is Zijn helderheid ongeveer 10 miljard keer dat van zonlicht. Het principe van laser werd ontdekt door de beroemde fysicus Einstein.

De laser en het gewone licht zijn hoofdzakelijk hetzelfde, zijn zij beide elektromagnetische golven, en hun propagatiesnelheid is 300.000 km/s. Nochtans, zijn de generatie en het emissiegedrag van laserlicht verschillend van gewoon licht. Het laserlicht is een niet uiteenlopend sterk geproduceerd licht wanneer een substantie door dezelfde energie zoals zijn moleculaire natuurlijke schommelingsfrequentie wordt opgewekt. Zo, wat is het verschil tussen laser en gewoon licht?
Eerst, wordt het laserlicht geproduceerd door opwinding, terwijl het gewone licht uit fotonen bestaat.
Ten tweede, wordt de laser opdracht gegeven aan om sterk licht uit te zenden, en de algemene lichtbron straalt in alle richtingen uit, en de intensiteit zal geleidelijk aan verminderen aangezien de afstand stijgt; de laser die door de laser wordt uitgezonden wordt inherent uitgezonden in één richting.
Ten derde, is de laser uiterst helder en kan voorwerpen bij lange afstanden verlichten. De gewone lasers die door wetenschappers worden uitgezonden die robijnrode lasers met behulp van veroorzaken verlichting op de maan van ongeveer 0,02 Lux, met heldere rode kleuren, en de laservlek is zichtbaar aan het blote oog. Nochtans, wordt het krachtigste zoeklicht gebruikt om de maan te verlichten, die niet door menselijke ogen kan worden ontdekt.
Ten vierde, is de laser een monochromatisch licht, en zijn kleur hangt van de golflengte van het actieve materiaal af dat de laser uitzendt. Het bevorderen van een robijn kan een diepe roze laserstraal produceren. /Lasers 1、 en ons leven
De lasertechnologie impliceert vele disciplines zoals licht, elektriciteit, materialen, en opsporing. Hoewel het van high-end wetenschappelijk onderzoek geboren was, heeft het lang langzaam verdwenen uit geheimzinnigheid en ons leven reeds langzaam geverdwenen.
1 Medisch Gebied、
De lasers worden meer en meer gebruikt in de schoonheidsindustrie, zoals het verwijderen van sproeten, leeftijdsvlekken, tatoegeringsverwijdering, eyelinerwas, wenkbrauwwas, littekenbehandeling, enz. de laserchirurgie vereist ziekenhuisopname, kleine chirurgische insnijdingen, geen het aftappen tijdens de verrichting, en geen licht trauma; Voor de behandeling van vasculaire huidziekten, is het hoogst nauwkeurig en veilig zonder omringende naburige weefsels te beïnvloeden.

2、 Lasermededeling
De lasermededeling verwijst naar een communicatie methode voor lasertransmissie in atmosferische ruimte. Eerst, wordt de informatie omgezet in een elektrosignaal, dat dan door een lichte modulator op een laserstraal gemoduleerd wordt die door een laser wordt geproduceerd, die dan door een optische antenne wordt overgebracht. De atmosferische lasermededeling heeft een grote capaciteit en een goede vertrouwelijkheid, en niet door elektromagnetische interferentie beïnvloed.
3、 de meting van de lasersnelheid
Voer laser uit die zich tweemaal met een specifieke tijdinterval uitstrekken op het gemeten voorwerp, verkrijg de bewegende afstand van het gemeten voorwerp tijdens de periode, en verkrijg de bewegende snelheid van het gemeten voorwerp.